Nouchka 10 feb 2021
Nous Hongarije

Woensdag was het wederom de beurt aan Artjom Kasparian tijdens het Bocskai toernooi in Hongarije. Hij kwam in actie tegen de Turk Bayram Malkan. Met veel strijdlust wist hij de wedstrijd met een score van 3-2 te winnen. Donderdag treft hij de Oostenrijker Mobin Khahrazeh.
Ook Kris-Anne bokste haar tweede partij en moest haar meerdere erkennen in de Hongaarse Luca Hámori. Ze verloor de wedstrijd met 5-0.

Nouchka Fontijn bokste haar eerste wedstrijd en won overtuigend van de Turkse Sennur Demin met een score van 5-0. Donderdag treft Nouchka de Hongaarse Timea Nagy. Als Lauren Price uit Wales donderdag ook wint, dan kunnen wij uitkijken naar een historische finale in Hongarije. Eind 2019 werd Price uitgeroepen tot wereldkampioen na het indienen van protest tegen de uitslag van de gebokste finale waarbij Nouchka aanvankelijk als winnaar was uitgeroepen.