Heb jij ook leuke input? Stuur je foto┬┤s of filmpjes met een korte toelichting naar: nederlandseboksbond@gmail.com

Bekijk https://www.boksen.nl/nieuws/tag/quarantaine-kanjers voor deel 1

Onderstaand een video van Eindhovens talent Sven Cuppen tijdens een buitentraining. Nu de deuren van The Golden Gloves (3037) tijdelijk gesloten zijn, is het passen en meten. Door zijn omgeving slim te benutten, houdt Sven zijn conditie en skills op peil.

 

Ook Dylan Vos (14) en opa Vos (73) blijven lekker bezig! Omdat de sportschool Fightclub Gorinchem (2055) gesloten is, blijven Dylan en zijn familie fit door slim gebruik te maken van de bokszak, boksbal en overige attributen.

Quarantaine kanjers Dylan Vos

Sinds de ingang van de corona maatregelen geeft RBV Crooswijk online training voor groepen. Van HIIT tot techniektraining, en van cardio boxing tot beginnerstrainingen. Voor ieder wat wils dus! Alle trainingen worden openbaar gepost op Youtube en gedeeld op de sociale mediakanalen van RBV Crooswijk (2003).

 

De twaalfjarige Jay Lo Hunitetu uit Driel blijft ook lekker bezig! Normaal gesproken traint ze bij Boksvereniging Arnhem Zuid (4033), maar momenteel bedenkt zij creatieve alternatieven om bezig te blijven.

 

Onderstaand een filmpje van Marit van Meurs, van Team HVO (3054), en haar vader Ronald van Meurs. Om goed fit te blijven, sport Marit zoveel mogelijk en dat doet ze lekker op de huis-tuin-en-keuken manier: in deze video traint ze aan huis met haar vader op de pads.

 

Ondanks alle beperkingen trainen deze toppers toch 4 tot 5 keer in de week dankzij Geert de Jonge van BV Klazienaveen (5022).

Quarantaine Kanjers klazinaveen
Quarantaine kanjers klazienaveen 3
Quarantaine kanjers klazienaveen 2
https://youtu.be/Nc5yqdbFLB4
Deel dit bericht