Team Kazachstan zal niet alleen met hun sterkste mannelijke boksers naar Rotterdam afreizen. Het team wordt uitgebreid met 2 dames. Dit betekent voor Team NL dat zowel Nouchka Fontijn als Jemyma Betrian tijdens World Port Boxing acte de présence zullen geven. Beide dames zullen eerst actief zijn tijdens het WK in oktober om vervolgens ook hun voorbereiding voor de kwalificatie van de Olympische Spelen 2020 tijdens World Port Boxing voort te zetten. De organisatie is enorm trots dat deze 2 wereldtoppers ook in Rotterdam in de ring gaan verschijnen.

Worldportboxing

De 3e editie van World Port Boxing zal dit jaar plaatsvinden op het veld van het van Donge & de Roo stadion (Excelsior) in Rotterdam Kralingen. Een luxueus gebouw met plaats voor maar liefst 1.500 gasten zal midden in het stadion worden neergezet om het weekend van 16/17 november toneel te zijn van zowel Business Boksen (dit jaar alweer de 5e editie van Gladiatoren aan de Maas), Olympisch boksen én profboksen. Uniek in Nederland!

De prijs voor een 10-persoons VIP tafel zal 1.250,- EUR bedragen (exclusief BTW). Drank, eten en entertainment zijn uiteraard inclusief. Veel van de beschikbare tafels zijn al gereserveerd dus als u nog niet heeft geboekt, doe dat dan snel!

Een beperkt aantal losse tickets zijn nu ook beschikbaar. Deze kosten 60,- EUR en zijn ook inclusief drank, eten en entertainment.

De internationale bokswereld kijkt reikhalzend uit naar deze 3e editie. Gezien het spectaculaire programma en de belangstelling is de organisatie ervan overtuigd dat het evenement ook nu weer snel uitverkocht zal zijn.


Een VIP tafel of losse tickets reserveren kan via info@worldportboxing.nl of info@boksen.nl.

Deel dit bericht