Alles wordt uit de kast getrokken om de Ben Bril Memorial aan het sterkste programma ooit te helpen. De Amsterdamse topbokser Serginio Kanters, die onder contract staat in Engeland en op 30 augustus in Ulster tegen de ongeslagen Ramadan Hiseni om de wereldtitel bij de junioren bokst, komt het grootste Nederlandse profprogramma op donderdag 7 november in het koninklijk theater Carré versterken.

Kanters Sergunio kopie

Na de partijen van Rafik Harutjunjan versus Somay Bilal en Steve Suppan versus Xavier Kohlen om de Nederlandse titels op de indrukwekkende bokskaart, wordt hard gesleuteld aan nog een derde topgevecht. De tegenstander van Kanters is nog niet bekend, maar hij zal minstens gelijkwaardig zijn. Dat is het gala aan zijn stand verplicht.

Met dit programma - beter is er niet samen te stellen in Nederland - bereikt de Ben Bril Memorial het absolute hoogtepunt in het 13 jarig bestaan. Alleen de top van de top is goed genoeg om in actie te komen op het mooiste bokspodium aan de Amstel. Bovendien bevat de rest van het programma ook nog de nodige verrassingen, maar daarover later meer.

Deel dit bericht