Nederland vergrijst en ouderen zijn meer dan welkom op onze bokscentra! Boksen helpt hen bij de kwaliteit van leven door beweging, weerbaarheid, sociale contacten en gewichtscontrole. De organisatie VitaalPlus bemiddeld en helpt ouderen bij het bewegen en het volgen van bokslessen. Hiervoor zijn online fitnessprogramma's ontwikkeld waarmee de deelnemers worden gemotiveerd om te sporten in welke vorm dan ook.

VitaalPlus boksen

De missie van VitaalPlus is:

Gezond ouder worden. Dat willen we natuurlijk allemaal. Zo lang mogelijk blijven doen waar je plezier aan beleeft. Met zo weinig mogelijk beperkingen. En zonder dat je naar de sportschool hoeft. Want daar voelen we ons niet echt meer thuis. Als je ouder wordt, heb je andere aandacht nodig. In een ander tempo. En een ander aanbod op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Daarom is er VitaalPlus. Een online platform dat voor 100% is afgestemd op de seniore mens. Met elke week nieuwe trainingen, gericht op conditie, kracht, weerstand en geestelijke gezondheid.

Of je nu wilt afvallen, meer bewegen, beter ontspannen of samen met anderen wilt gaan wandelen of fietsen, VitaalPlus maakt het mogelijk. Allemaal vanuit je eigen vertrouwde huis, tuin of buurt.

Meer informatie over de programma's van VitaalPlus vind je terug op deze website.

Deel dit bericht