Tijdens de eerste dag van de Open Zuid Nederlands Kampioenschappen zijn in Breda 30 partijen tussen Nederlandse, Belgische en Duitse boksers gebokst. Hier lees je verslag en onderaan de pagina download je de uitslagen + het vervolg programma voor 12/1/2020.

Oznk 2020 dag 1
Oznk 2020 dag 1 2

Hoogstaande jeugd wedstrijden waren er in het eerste gedeelte. Uitblinker bij de jeugd was de lange technische Sonam Tenzin uit België.

  • De West-Brabantse clash tussen Danae Lienos (Bredase Ring) en Camiel Mies (Aleco) kreeg het publiek in Breda op de banken en werd in de laatste ronde beslist in het voordeel van Camiel Mies.
  • Na de pauze was de publiekstrekker Rick de Nooijer die in een spetterende partij tegen de explosieve Belg Muya Antolonis de winst met 3-0 naar zich toe trok.
  • In een Rotterdams onderonsje was een van de smaakmakers van de avond Semedo (Van ´t Hof) met flitsende combinaties de winnaar tegen de Crooswijker Shagasvilli.
  • De voor Boxing Stad Groningen uitkomende meervoudig Iers kampioen Colm Quinn, wint tegen de Belgisch kampioen van 2018 Fedor Rotaru in een partij die niet zou misstaan op een AIBA toernooi.
  • De afscheidspartij van Local Hero Jeffrey Meerendonk tegen de Duitser Erdogmus brengt het publiek in Breda op de banken, de winst gaat naar Meerendonk waardoor hij een tweede afscheidspartij bokst, de finale van het OZNK zwaargewicht B klasse, 12 januari ook in Breda.
  • De afsluiter van de avond is een knallende superzwaargewicht partij tussen de Duitser Wewers en de Belg El Battouti.

Complimenten aan alle officials die hebben meegewerkt aan een soepele eerste dag van het Open ZNK boksen 2020!

Programma-Breda-Zondag-12-Jan.pdf
216,9 KB · Pdf · 12 jan. 2020
Uitslagen-OZNK-zaterdag-11-jan.pdf
247,1 KB · Pdf · 12 jan. 2020
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht