Het aftellen is begonnen! Volgende week starten we met de eerste wedstrijden op het NNK + ZNK 2023 en we hebben een mooi en vol programma. Na de loting hebben we samen maar liefst 28 extra partijen gemaakt tussen eenlingen. En niet zomaar een paar partijen... Download de eerste dagprogramma's onderaan deze pagina!

Een partij om naar uit te kijken is de heren Jeugd A 71 kg tussen Jenairo Gomes, het talent uit Rotterdam, tegen Yehor Khlystal uit Almelo die al meer dan 100 partijen gewonnen heeft. Hij heeft eindelijk iemand gevonden die de uitdaging aangaat. Het eerste weekend nemen Melanie Machielse (BC Leiden) en Anna Koning (Vargas) het voor een derde keer tegen elkaar op; wie trekt dit keer aan het langste eind? De jongelingen van Knockout Boxing Club en Bronya Boxing Heerenveen treffen elkaar drie keer; welke club gaat naar huis met de meeste gouden medailles? Wie in Noord van de heren Elite B 71 en 75 knokt zich door naar de volgende ronde?

Wij hopen dat iedereen net zo enthousiast wordt van het programma.
Bij wijzigingen streven wij ernaar de betrokkenen zo snel mogelijk te informeren. Tijdens de kampioenschappen zullen wij wekelijks een update sturen. De volgorde voor de eerste wedstrijddagen is al bepaald. De volgorde van partijen voor de latere wedstrijddagen wordt aangepast nadat winnaars bekend zijn uit de voorrondes.

Herinnering

Een enkele bokser dient zijn licentie nog te verlengen en/of zich over te schrijven naar een andere vereniging. Regel dit a.u.b. voor de eerste wedstrijd. Boksers, zorg dat je medisch gekeurd bent en € 10,- inschrijfgeld contant mee hebt. Zorg dat je op gewicht bent en bij twijfel kan je gebruik maken van de optie tot voorwegen. Zo zorgen we dat het wegen en keuren soepel verloopt en dat er geen teleurstellingen zijn omdat een partij niet door kan gaan.
Er starten al grote werkzaamheden aan de weg. Check je route op: https://www.vananaarbeter.nl/.

Ringprotocol

Om ook de wedstrijden soepel te laten verlopen zetten wij de belangrijkste aspecten nog even op een rij.

  • Coaches dragen hun KSS3-embleem zichtbaar en zijn gekleed in sportkleding, geen korte broeken en hoofddeksel.
  • Handschoenen kan je halen als de partij vóór jou start. Handschoenen doe je aan voordat je de ring betreedt.
  • De bokskap doe je op in de ring.
  • Je tenue en bokskap zijn in de kleur van je hoek.
  • Coaches mogen enkel in de rust in de ring staan, niet voor de eerste ronde en niet de laatste ronde. Bij een finalepartij mag men uiteraard een foto maken met elkaar in de ring.
  • Zorg dat boksers bekend zijn met de bokscommando's en signalen van de scheidsrechter. We raden iedereen aan het wedstrijdreglement en het IBA referee and judge regulations eens te lezen.
  • De tien geboden van het jeugdboksen zijn van toepassing.

We wensen iedereen veel plezier en sportief succes tijdens deze editie van de districtskampioenschappen.

Programmas-ZNK-2023.xlsx
69,4 KB · Excel · 03 jun. 2023
NNK-dag-1-Apeldoorn-11-6-2023.pdf
461,4 KB · Pdf · 03 jun. 2023
ZNK-dag-1-Rotterdam-10-6-2023.pdf
468,3 KB · Pdf · 03 jun. 2023
Programmas-NNK-2023.xlsx
62,5 KB · Excel · 03 jun. 2023
Download alle bestanden
Zip
Commissie Wedstrijden en Evenementen
Deel dit bericht