Het bestuur van de Boksbond is verheugd met de terugkeer van Rob van de Watering als interim-penningmeester en lid van het dagelijks bestuur. Hiermee wordt de nog openstaande vacature van penningmeester per direct ingevuld, wat een urgente noodzaak was.

Rob heeft vele jaren (van 2013 t/m 2020) deel uitgemaakt van het hoofdbestuur, voornamelijk in de functie van penningmeester. Hierbij was hij ook financieel verantwoordelijk voor het Topsportprogramma en samenwerking met NOC*NSF. Daarnaast heeft Rob tijdens zijn studententijd ervaring opgedaan als wedstrijdbokser en in 2019 zijn KSS 3-trainersdiploma behaald. In het dagelijkse leven is Rob directeur van een middelgroot financieel advieskantoor.

Met Rob heeft het bestuur een ervaren financiële bestuurder met een bokshart gevonden. “De ideale combinatie die vertrouwen biedt voor de toekomst waarin snel de broodnodige bestuurlijke rust terug moet keren”, aldus Len Huard, secretaris van de NBB. De aanstelling van Rob is op voorlopige basis, totdat zijn benoeming door de leden wordt bekrachtigd tijdens de eerstvolgende ALV.

Rob van de Watering
Deel dit bericht