Stephen Danyo is er 26 april 2019 niet in geslaagd de vacante Europese IBF-titel in de categorie Superweltergewicht (tot 69,9 kg) op zijn naam te schrijven. In het hol van de leeuw (de Tuscany Hall in Florance/Italië) moest hij na een gevecht over de volle 10 ronden zijn meerdere erkennen in de Italiaan Orlando Fiordigiglio.

Danyo en crew

De volgende wedstrijd van Stephen Danyo vindt plaats in zijn ‘eigen’ Rotterdam op vrijdag 7 juni 2019 tijdens het Youfone-gala dat wordt gehouden in De Doelen tegen een binnenkort bekend te maken tegenstander. Eveneens op dat programma staat een Interland tussen Nederland en Ierland waaraan zal worden deelgenomen door Nederlandse toppers Enrico Lacruz, Delano James, Max van der Pas, Artjom Kasparian en Peter Müllenberg. Deze wedstrijd geldt als laatste voorbereiding voor de van 21 t/m 30 juni a.s. in Minsk (Wit-Rusland) te houden European Games. Als derde onderdeel van het programma wordt een college-tour interview gehouden met Rudi Lubbers die onlangs in het nieuws kwam door een uitzending van “Andere Tijden Sport” en die inmiddels met zijn vrouw weer vanuit Roemenië in Nederland is teruggekeerd.

De kaartverkoop voor het Youfone-gala is inmiddels gestart. Kaarten zijn te verkrijgen via de volgende link:

https://www.dedoelen.nl/agenda...

Foto; v.l.n.r. Leon Aertgeerts (manager), Ferdinand Bestebreurtje (Rotterdam Boxing & manager), Stephen Danyo, René Braad (trainer en directeur Boksbond) en Ton Dunk (trainer)
Deel dit bericht