Nog maar enkele weken en dan barst de strijd los. Wie mag zich vanaf 10 december de beste van Nederland noemen? Is het een bekend gezicht uit de selectie of zorgt een ander voor een verassing? Welke toekomstige kampioenen zien we schitteren in de C- en B-klasse?

Vanaf aanstaande vrijdag 3 november kan men de boksers opgeven door het inschrijfformulier (onderaan deze pagina) te mailen naar info@boksen.nl en naar ivo.stamps@live.nl. Alleen Excel wordt geaccepteerd. De inschrijving sluit op zaterdag 11 november 20.00 uur. De initiële loting wordt vrijdag 17 november gedeeld. Hierna wordt verder gewerkt om eventuele eenlingen te matchen aan elkaar of aan een poule. Het eerste programma delen wij op vrijdag 24 november.

De richtlijnen voor het jeugdboksen zijn van kracht. Wij vragen alle trainers en begeleiders kennis te nemen van de ringprotocollen zodat het kampioenschap soepel kan verlopen. Clubkleuren zijn niet toegestaan; iedereen bokst in het rood of blauw, dat geldt ook voor de bokskap.

Datums, locaties en tijden

Voorrondes:

  • Zaterdag 2 december bij MESA Sport, Van Berckenrodestraat 13, 3029 AT Rotterdam.

  • Zondag 3 december bij Bettah Boxing Gym, Rubensstraat 41, 2526 PD Den Haag.

Finales:

  • Zaterdag 9 en zondag 10 december in de Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam.

Er zijn beperkte parkeermogelijkheden bij de sporthal zelf. Een deel van de omgeving is op zaterdag en zondag betaald parkeren. Let goed op waar je parkeert. Op 1 km afstand is de dichtstbijzijnde parkeergarage Benthuizerstraat, het adres is Bloklandstraat 154, 3063 TL Rotterdam. Het dagtarief is € 14,-.

Alle dagen boksen we een middagprogramma, we starten met boksen om 12.00. Op deze manier zit er voldoende rusttijd tussen de partijen en houden we ook rekening met de reistijd voor de bokser die van ver moeten komen. De definitieve tijden, inclusief wegen en keuren, worden bekend gemaakt met de loting.

Heb je vragen?

Neem contact op met Ivo Stamps via 06-15840330 of ivo.stamps@live.nl.

Inschrijfformulier-NK-2023.xlsx
738,2 KB · Excel · 30 okt. 2023
Deel dit bericht