Vandaag was onze Voorzitter, Boris van der Vorst, te gast bij het boksgala in Den Haag dat werd georganiseerd door Bettah Boxing Gym, het florerende bokscentrum in de Haagse Schilderswijk.

Bettah Boxing Gym

Eigenaar Said Bettah had de eigen locatie, een oude houtzagerij, omgetoverd tot een sfeervolle ambiance die ramvol zat met boksliefhebbers die na de Corona-periode eindelijk weer konden genieten van enerverende bokswedstrijden. Het gala was uitstekend georganiseerd, met puike officials van de Nederlandse Boksbond, bokscentra uit het hele land en maar liefst zes jeugdige thuisboksers in de ring die allemaal een prima prestatie leverden. Hieronder was ook de zoon van Said die ook met het boksvirus is besmet en zijn jeugdpartij keurig won van Zen Horsch.

Op hetzelfde gala kregen de vrouw en dochter van Said van Boksbond-opleider Sammy Jahouhi de certificaten van ‘Boksfitinstructeur’ uitgereikt. Maar liefst zeven dames heeft Bettah Gym recent laten opleiden door de Nederlandse Boksbond om het groeiend aantal, met name ook vrouwelijke, leden goed te kunnen bedienen. Bettah Gym heeft zich in een korte periode een centrale plek verworven in de kleurrijke volkswijk. Iedereen is welkom en het familiegevoel wordt gesymboliseerd door de opgehangen vlaggen van talrijke landen in de trainingszaal.

Download hier de uitslagenlijst

Herstel-uitslagenlijst-organisatie-BBG-Den-Haag-zondag-20-Maart-2022.docx
348,7 KB · Word · 22 mrt. 2022
boksgala schilderswijk betaah gym
boksgala schilderswijk betaah gym
Deel dit bericht