Afgelopen weken zijn de taken van het technisch directeurschap opnieuw verdeeld na het stoppen van Rene Braad als technisch directeur bij de Nederlandse Boksbond.

Waleed Shekho is bondscoach voor de heren en Sayit Yanik is bondscoach bij de damesboksers, beide coaches werken 20 uur in de week voor de Boksbond.

De ondersteuning in het topsportprogramma zal verder worden gedaan door Jeroen van den Berg; hij is verantwoordelijk voor de financiering van topsport, organisatorische ondersteuning en contacten met NOC*NSF.

Tot slot zal Peter Bonthuis vanuit ons bondsbureau ondersteuning bieden aan het topsportprogramma. Peter Bonthuis is zeer ervaren in de topsport en heeft eerder verschillende functies binnen de boksbond ingevuld. Peter zal zich met name richten op operationele ondersteuning bij bijvoorbeeld de inschrijvingen van internationale toernooien. Met deze herverdeling van taken willen we vanuit een stabiele situatie het best mogelijke resultaat op het gebied van topsport behalen en de beste ondersteuning aan onze boksers bieden.

Deel dit bericht