Nadat het vorig jaar vanwege de corona uitbraak onmogelijk was om grote evenementen te organiseren, kan de Nederlandse Boksbond met veel plezier mededelen dat het World Port Boxing evenement in Rotterdam wel degelijk op de planning staat! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen na een zware periode weer ontzettend veel zin heeft in een groots boksfeest.

Op de kade van de SS Rotterdam zal er een grote tent worden opgebouwd, vergelijkbaar met 2 jaar geleden toen er een grote tent in het Excelsior stadion werd opgebouwd.

World port boxing juist

Op zondag 14 november tijdens de 4e editie van World Port Boxing zullen wederom Olympische boksers en profs in de boksring verschijnen. Dit jaar zullen de kampioenen uit Cuba tijdens World Port Boxing strijden tegen een gecombineerd team van TeamNL en een aantal buitenlandse toppers. De avond wordt afgesloten met twee profpartijen: Artjom Kasparian en Stephen Danyo zullen zich van hun beste kant laten zien in de ring!

De Boksbond biedt aangesloten boksscholen de mogelijkheid om maximaal 2 VIP tafels te reserveren met 20% korting. De normale prijs voor een 10-persoons VIP tafel op zondag bedraagt 995,- EUR (ex. BTW). Aangesloten boksscholen betalen slechts 795,- Euro (ex. BTW) per tafel. Drank, eten en entertainment zijn zoals altijd inclusief.

Geef uiterlijk 10 oktober 2021 via info@worldportboxing.nl uw gegevens door met vermelding van uw lidmaatschapsnummer bij de Boksbond, contactpersoon met emailadres, 06-nummer en het aantal tafels dat u wenst te reserveren met korting (max. 2). U ontvangt dan een factuur van de organisatie (Gladiatoren aan de Maas). Na ontvangst van uw betaling is uw reservering gegarandeerd!

Uiteraard ontkomen wij er niet aan te vermelden dat World Port Boxing wordt georganiseerd onder voorbehoud dat de coronacrisis onder controle is. Er gelden voorwaarden waaronder het event georganiseerd mag worden en waaronder u het event mag bezoeken. Denk hierbij aan het vaccinatiebewijs en/of de verplichte test. Daarnaast zullen er geen tickets voor staanplaatsen verkocht kunnen worden, alleen VIP tafels.

Wij kijken er naar uit om u allen weer te zien in november!

PS. Uiteraard zal de organisatie bij annulering vanwege COVID-19 of anderszins uw betaling volledig retourneren.

Deel dit bericht