Zaterdag 30 november organiseerde Teus en Marie de Kruyf hun 9e editie van het Teus de Kruyf boksgala in de Rijnstreekhal in Alphen a/d Rijn.

Op het programma stonden twaalf amateur partijen en drie profpartijen. De sfeervolle zaal was opgedeeld in een ruime VIP- , tribune- en zaal area. Al vroeg op de avond stroomt het publiek massaal naar binnen en vult de Rijnstreekhal zich met ruim 900 bezoekers.

Als zevende partij bokst David Hadziantoniou (van ´t Hof) zijn finale partij van het ZNK tegen Stan Maessen (Olympia 75). David wint deze partij met strakke en zuivere treffers. In de 3e ronde volgt een ¨RSC¨ en mag David zich Zuid Nederlands Kampioen noemen.
De nog jonge en gedreven bokser Luca Capone van Teus de Kruyf wint zijn partij en krijgt tevens de stijlprijs uitgereikt. Na de amateurpartijen volgt de pauze, hierin grijpt Teus zijn kans om aandacht te vragen voor Sammy Wagenveld en zijn ¨Road to Tokyo¨. Aanwezige ondernemers bieden tegen elkaar, waarna er een aanzienlijk sponsorbedrag door Teus wordt opgehaald voor Sammy.

Spektakelpartij van de avond is de tweede profpartij tussen Jullius Humme en James Nasser Bukenya, ook wel bekend als "The Iron Bomber". James komt op met het chille nummer ¨Buffalo soldier¨ van Bob Marley. Zo relaxed als hij zijn entree doet, zo explosief en onvermoeid bokst hij zijn partij en pakt zijn winst.

Dank aan Teus en Marie de Kruyf voor deze onvergetelijke boksavond!

Teus de Kruyf boksgala 2019
Teus de Kruyf boksgala
Teus de Kruyf boksgala 2019
Deel dit bericht