Download onderaan deze pagina de laatste versies van de NNK & ZNK dagprogramma’s voor aankomend weekend.

Morgen stappen de eerste gladiatoren de ring in. De jongsten mogen het spits afbijten. Op het ZNK is Boxing Club Leiden hofleverancier en mag zich in ieder geval één gouden medaille rijk rekenen als clubgenoten Zine-Eddine en Straton de finale heren elite N 60 kg boksen. In Noord zijn de bokser van Boks Academie Amersfoort het sterkst vertegenwoordigd, is dat ook een garantie voor sportief succes?
De programma's zijn bijgewerkt. Enkele partijen zijn helaas uitgevallen vanwege blessures, ook dat hoort erbij. Wij informeren de tegenpartij zo snel mogelijk bij wijzigingen. Een keer per week mailen wij een update en plaatsen deze op de website. Houd social media in de gaten voor verslagen van de wedstrijddagen.

Tijdens deze kampioenschappen komen er ook cadetten en scholieren (t/m 14 jaar) in actie. Voor hen gelden de 10 geboden van het jeugdboksen. Er wordt niet hard naar het hoofd gestoten. Het is aan de scheidsrechter te bepalen wanneer stoten te hard zijn en/of het verloop van de wedstrijd te hard is, hij kan de wedstrijd daarbij naar eigen inzicht vaker onderbreken.

Verder worden deze wedstrijden door de juryleden beoordeeld als normale wedstrijd. Bovenstaande wordt herhaald tijdens de briefing.

Deze editie van de districtskampioenschappen kent prijzen voor de beste bokser, beste vrouwelijke bokser en het beste talent.


Er starten al grote werkzaamheden aan de weg. Check je route op https://www.vananaarbeter.nl/.

NNK-2023-programmas.xlsx
62,5 KB · Excel · 09 jun. 2023
ZNK-2023-programmas.xlsx
68,3 KB · Excel · 09 jun. 2023
ZNK-dag-1-Rotterdam-10-6-2023-versie-9-juni.pdf
464,5 KB · Pdf · 09 jun. 2023
NNK-dag-1-Apeldoorn-11-6-2023-versie-9-juni.pdf
461,1 KB · Pdf · 09 jun. 2023
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht