De 42e editie van het prestigieuze GeeBee Tournament in de Finse hoofdstad Helsinki is van start! Dit evenement, dat plaatsvindt van 11 tot 14 april, brengt boksers uit verschillende landen samen, waaronder drie Nederlandse boksers; Maud van der Toorn, Luna Beeloo en Gradus Kraus. Op deze pagina lees je doorlopend de laatste updates rondom onze boksers in dit toernooi. Houd de pagina dus goed in de gaten!

maud van der Toorn GeeBee

Maud van der Toorn

Maud, boksend in de 60kg klasse, neemt deel aan deze gewichtscategorie vanwege het ontbreken van tegenstanders in de 57kg klasse. Ondanks deze uitdaging is ze vastbesloten om haar vaardigheden te tonen en haar stempel te drukken op het toernooi, en dat doet ze goed! Haar eerste partij won zij van Jenny Lindberg uit Zweden, haar tweede partij won ze van Lucy Kings-Wheatley uit Engeland-GB. Rond 13:00 uur bokst zij op 14 april haar finale tegen Agnes Alexiusson (SWE). Dat is live te zien via deze link.

Luna Beeloo

In de 66kg klasse zal Luna Beeloo Nederland vertegenwoordigen. Haar eerste wedstrijd zal bokste zij tegen de thuisboksende Krista Kovalainen uit Finland. Zondag 14 april staat zij rond 14:00 uur in de finale tegen Leonie Müller (GER). Deze wedstrijd kan je hier live volgen.

Luna Beeloo GeeBee 2024
Gradus Kraus GeeBee 2024

Gradus Kraus

Gradus Kraus, boksend in de 80kg klasse, heeft tot nu toe zijn kracht en doorzettingsvermogen mogen laten zien in dit toernooi tegen Delil Dadaev uit Duitsland en Sebastian Terteryan uit Denemarken. Beide partijen werden afgesloten met een winst voor Gradus en ook hij staat daarom zondag in de finale. Hij bokst dan rond 15:00 uur tegen Ben Ehis uit Duitsland. Volg hier de wedstrijd live.

Het Gee Bee Tournament trekt niet alleen deelnemers van over de hele wereld aan, maar biedt ook een podium voor opkomend talent en ervaren boksers om hun kunnen te tonen. Met de deelname van boksers uit landen als China, Zweden, Duitsland en Wales belooft het toernooi een spektakel te worden van hoog niveau.

Enkele opvallende namen die deelnemen aan het toernooi zijn Lai Chu En uit Chinese Taipei, Agnes Alexiusson uit Zweden en Rosie Eccles uit Wales. Deze boksers hebben zich al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 en streven natuurlijk naar succes op het Gee Bee Tournament!

We kijken uit naar de prestaties van onze Nederlandse boksers en wensen Maud van der Toorn, Luna Beeloo en Gradus Kraus veel succes tijdens hun wedstrijden op het 42e Gee Bee Toernooi in Helsinki!

Deel dit bericht