Beste leden,

Vanwege het coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen heeft het bestuur besloten de voorjaars algemene ledenvergadering en de vaststelling van de jaarrekening, welke doorgaans voor de zomervakantie plaatsvindt, te verplaatsten na de zomervakantie.

De ledenvergadering vindt plaats op zondag 13 september 2020 op de sportschool Burning Heart gevestigd aan de Franciscusweg 307 te Hilversum. Op basis van de huidige inzichten is een fysieke ledenvergadering dan toegestaan indien er niet meer dan 100 personen bijeenkomen. Om die reden is het voor de leden ook mogelijk om de vergadering digitaal bij te wonen. De Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid voorziet hier namelijk in.

Wij vragen u dan ook ter zijner tijd tijdig kenbaar te maken of u ofwel fysiek dan wel in digitale vorm aanwezig wilt zijn. De officiƫle uitnodiging inclusief agenda, de bijbehorende documenten evenals informatie over de aanmeldprocedure zullen binnenkort per email aan alle leden worden toegestuurd en op website en sociale kanalen worden gepubliceerd.

Abdillah El Ballouti | Secretaris Nederlandse Boksbond
Deel dit bericht