Beste boksliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Eindhoven Box Cup dit jaar weer plaatsvindt 27 tot en met 29 mei. Wat nog spannender is, is dat we gratis toegang bieden aan wedstrijdboksers tot en met 16 jaar oud op zaterdag 27 en zondag 28 mei! Om gebruik te maken van dit aanbod, dien je een geldige wedstrijdlicentie te tonen bij de ingang.

De Eindhoven Box Cup is het grootste Olympische boks evenement van de Benelux waarin ruim 200 getalenteerde boksers van over de hele wereld samenkomen om hun vaardigheden te tonen. Dit jaar hebben we enkele opmerkelijke namen op de deelnemerslijst staan. We verwelkomen met trots TeamNL met onder andere de Nederlandse toppers Gradus Kraus en Chelsey Heijnen, die ongetwijfeld zullen schitteren in hun wedstrijden.

Marleen Swaans Fotografie EBC ma 240l

Daarnaast hebben we Dylan Eagleson, de kampioen van de Commonwealth Games uit Ierland, die zijn talent en vastberadenheid zal tonen in de ring. Vasile Usteroi, de Europees kampioen uit Belgiƫ, zal ook deelnemen aan de Eindhoven Box Cup. Zijn technische vaardigheden en snelheid zijn bewonderenswaardig en we kunnen niet wachten om hem te zien strijden.

Last but not least hebben we Nelvie Tiafack uit Duitsland, de Europees kampioen in het superzwaargewicht. Zijn krachtige stoten en indrukwekkende vechtstijl hebben al menig tegenstander doen beven. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen tijdens de Eindhoven Box Cup.

Vergeet niet om als je 16 jaar of jonger bent je geldige wedstrijdlicentie mee te nemen, zodat je gratis toegang krijgt op zaterdag en zondag! Mis deze geweldige kans niet om de beste boksers in actie te zien en de opwinding van de sport te ervaren. Tot ziens bij de Eindhoven Box Cup!

Organisatie Eindhoven Box Cup
Deel dit bericht