De W&E Commissie heeft zich in samenwerking met diverse clubs ingezet voor een volle Wedstrijdkalender voor de tweede helft van 2021. Boksers in alle leeftijden en klassen zullen zo de mogelijkheid hebben om dit jaar nog de ring in te komen. Dit is uiteraard onder voorbehoud van de overheidsregels, welke wij scherp in de gaten houden.

Finale NNK 2019

Mocht je als bokscentrum een wedstrijd willen organiseren in de komende maanden, kijk dan eerst goed of de beoogde wedstrijddatum beschikbaar is en of er in jouw regio niet een zelfde soort evenement gepland staat. Zorg dat je je wedstrijd aanvraag tijdig indient zodat de W&E de mogelijkheden kan bekijken wat betreft data en het officials kader. Ook kunnen wedstrijden worden aangevraagd voor in 2022.

Voor alle boksers geldt: Deelname aan één of meerdere van deze wedstrijden of evenementen kan alleen als je in het bezit bent van een geldige jaarkeuring en een wedstrijdlicentie voor 2021. In ieder district zal er in september een centrale keuring worden geregeld. Informatie hierover zal via de districtsbesturen onder de bokscentra worden verspreidt. Een wedstrijdlicentie kan worden aangevraagd via: Wedstrijdlicentie aanvragen/verlengen.

We wensen iedereen een fijne vakantie en een goede voorbereiding op het nieuwe boksseizoen! En natuurlijk wensen wij onze Olympische ploeg heel veel succes in Tokio, waar het toernooi voor de Nederlanders op 27 juli begint.

- Wedstrijden & Evenementen Commissie

Deel dit bericht