Znk Bredase Ring

Afgelopen zaterdag 9 november was de derde dag van het ZNK, georganiseerd door de Bredase Ring. In een bomvolle en Brabants Gezellige zaal werden, door een aantal afmeldingen, uiteindelijk vijftien partijen gebokst. Hieronder waren drie finales.
Om 19:00 uur werd de spits afgebeten met een junioren partij tussen thuisbokser Eli Tahmasi (Bredase ring) en Dany Rooyackers (Holzken). Dany wint deze halve finale.

Hierna volgde een finale partij in de starters klasse junioren welke met split decision werd gewonnen door thuisbokser Johan de Bie tegen Damian Baljet (Teus de Kruyf).

De zesde partij is een jeugd finale in de starters klasse tussen de langere Bonne Nijkamp en naar voren boksende Oussama El Yazidi. Gebruikmakend van zijn langere reach, wordt Bonne uiteindelijk met 3-0 Zuid Nederlands kampioen.

Vlak voor de pauze laat Michiel Partoens (Verhaegen) een opvallend sterke indruk achter in een halve finale tegen Rob van de Knaap (Nicolaas). Michiel wint uiteindelijk in de 2e ronde met KO.
In de tiende wedstrijd staan Alex Tros (Energetic) en David Amerika (SCM) tegenover elkaar. Ondanks het flinke lengteverschil weet David deze finale naar zich toe te trekken met een aanvallende strategie en wordt uiteindelijk met 3-0 Zuid Nederlands kampioen B klasse 81kg.

Uitslagen-ZNK-programma-zaterdag-9-november-Bredase-Ring.docx
353,3 KB · Word · 10 nov. 2019
Lode Verhage, Districtscommissie District Zuid-Holland
Deel dit bericht