Dit weekend is het zover: dames en heren uit het hele land zullen strijden voor de titel van Nederlands Kampioen tijdens het NK elite boksen 2020. Eerder vonden al de kwartfinales plaats op Sportcentrum Papendal. Dit weekend zijn de halve finales en finales toegankelijk voor publiek in het WTC in Rotterdam. Voor zaterdag 1 februari staat er al een aantal zeer interessante (halve) finales op het programma:

Delano james
© Marleen Swaans

Zo staan Gradus Kraus en Max van der Pas zaterdag tegenover elkaar in de ring tijdens de halve finale. In de -75 kg klasse strijden deze ´coming man´ en ´steady man´ om een plekje in de finale. Ook Delano James en Bryan Nisia staan zaterdag tegenover elkaar in de halve finale -69 kg. Amateurbokser tegenover profbokser... ¨Ik mag Bryan, hij is een goede bokser, maar ik ga hem laten zien dat Olympisch boksen een ander spelletje is...¨ aldus Delano. Verder is daar nog Mustafaa Akraa die super gemotiveerd is om het publiek op de banken te krijgen tijdens zijn profpartij tegen Selimaij Bierjon uit Albanië in de klasse -60 kg. Ook Artjom Kasparian komt dit weekend in actie: ¨Some were born to be lucky, some were born to be fighters.¨ luidt zijn motto.

Wij hebben er zin in!! Bestel nu nog je kaarten via Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! voor €20,- (per dag). Ook zijn kaarten aan de deur verkrijgbaar voor €27,50. Let wel: Op = Op!

Poster NK 2020
Deel dit bericht