Nadat het vorig jaar vanwege de corona uitbraak onmogelijk was om grote evenementen te organiseren, kondigt het bestuur van de stichting Gladiatoren aan de Maas nu vol trots dat zij dit jaar weer in samenwerking met Rotterdam Topsport en de Nederlandse Boksbond het grootste 2-daagse boksevent van Europa gaat organiseren!

Op zaterdag 13 november tijdens alweer de 6e editie van Gladiatoren aan de Maas en zondag 14 november tijdens de 4e keer World Port Boxing, zullen White Collar boksers, amateurs en profs elkaar bestrijden in de boksring. Ook dit jaar zal het event op een unieke locatie in Rotterdam plaats vinden. De definitieve locatie wordt binnenkort onthuld!

Na Cuba, Team USA en Kazachstan, zal de organisatie wederom een sterk boksland uitnodigen om tijdens World Port Boxing te strijden tegen de Nederlandse boksers. Tevens zal deze editie in het teken staan van een afscheid...

De organisatie biedt de bij de Boksbond aangesloten bokscentra 10% korting aan op de prijs van een VIP tafel op zondag 14 november. De normale prijs (zonder korting) voor een 10-persoons VIP tafel bedraagt 995,- EUR (exclusief BTW). Drank, eten en entertainment zijn zoals altijd inclusief. Gezien de enorme vraag naar tafels nu al, is de organisatie ervan overtuigd dat het evenement net als voorgaande edities weer snel uitverkocht zal zijn. Dus wees er snel bij en reserveer nu via info@worldportboxing.nl uw VIP tafel(s).

De kortingsactie is ruim een maand geldig. Geef uiterlijk 15 juni onder vermelding van ‘pre-sale WPB2021’ uw (bedrijfs)gegevens door, contactpersoon met e-mailadres, 06-nummer en het aantal tafels dat u wenst te reserveren. De organisatie stuurt dan een aanbetalingsfactuur van 50%. Na ontvangst van de betaling is uw reservering gegarandeerd!

De organisatie ontkomt er niet aan te vermelden dat World Port Boxing wordt georganiseerd onder voorbehoud dat de coronacrisis onder controle is. Er zullen wellicht strikte voorwaarden gaan gelden waaronder zij het event mogen organiseren en waaronder u het event mag bezoeken. Eén daarvan is dat er alleen VIP tafels verkocht worden, géén losse staanplaatsen. In een later stadium zullen zij u meer duidelijkheid verschaffen betreffende de voorwaarden.

Uiteraard zal bij annulering vanwege COVID-19 of anderszins uw betaling volledig geretourneerd worden.

Worldportboxing
Deel dit bericht