Ruim 2 jaar hebben we ernaar uitgekeken. En nu is het eindelijk zover. De Nederlandse topboksers, in hun voorbereiding voor plaatsing voor de Olympische Spelen in Parijs 2024, zijn toe aan internationale wedstrijden.

Nadat we vorig jaar op het allerlaatste moment ons evenement moesten annuleren, mogen we dit jaar gelukkig weer World Port Boxing organiseren. Het bestuur van de stichting Gladiatoren aan de Maas kan u nu vol trots melden dat zij dit jaar weer in samenwerking met Rotterdam Topsport en de Nederlandse Boksbond een prachtig boksprogramma zal organiseren, pal naast het schip SS Rotterdam! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weer ontzettend veel zin heeft in een groots Rotterdams feest.

Delano World Port Boxing

Na de 7e editie van Gladiatoren aan de Maas op zaterdag 12 november 2022 zal op zondag 13 november 2022 voor de 5e keer World Port Boxing plaatsvinden waarbij Rotterdamse jeugd, TeamNL en profs elkaar bestrijden in de boksring.

Na onder andere Cuba, Team USA en Kazakhstan, heeft de organisatie nu het ijzersterke Frankrijk als tegenstander voor TeamNL weten te strikken. Ook zullen de grootste talenten van Rotterdam Boxing en een aantal profs acte de présence geven.

Wij bieden u nu de mogelijkheid om voor zondag 13 november 2022 te reserveren. Er zijn drie verschillende opties:

  • 10-persoons ringside VIP tafel: 1.595,- EUR bedragen (ex.BTW)
  • 10-persoons standard VIP tafel: 1.095,- EUR bedragen (ex. BTW)
  • Losse VIP kaarten aan een standard VIP tafel: 125,00 EUR per persoon (ex. BTW)

Drank, eten en entertainment zijn zoals altijd inclusief.

Gezien de grote belangstelling is de organisatie ervan overtuigd dat het evenement net als voorgaande edities weer snel uitverkocht zal zijn. Dus wees er snel bij en reserveer nu via info@worldportboxing.nl.

Geef uiterlijk 30 september onder vermelding van ‘sale WPB2022’ uw (bedrijfs)gegevens door, contactpersoon met e-mailadres en 06-nummer, en het aantal tafels/kaarten dat u wenst te reserveren. Na ontvangst van uw betaling, is uw reservering gegarandeerd!

Wij kijken er naar uit om u allen weer te zien in november!

Met sportieve groet,

Bestuur Stichting Gladiatoren aan de Maas / Nederlandse Boksbond / Rotterdam TopSport

Deel dit bericht