Beste boksliefhebber,

Nog maar 4 weken te gaan en dan is het al weer zover. De 5e editie van Gladiatoren aan de Maas en de 3e editie van World Port Boxing. Een heel weekend spektakel in het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam. Op zaterdag 16 november komen de Gladiatoren aan de Maas de ring in. De zondamiddag (17 november) wordt geopend met een laatste gevecht uit het programma Gladiatoren aan de Maas. Twee jonge Rotterdamse ondernemers zullen het startsein geven voor een onvergetelijke middag.

Vervolgens treed Team NL (met onder andere Nouchka Fontijn en Artjom Kasparian) in de ring om de degens te kruisen met het ijzersterke Team Kazakhstan. Team Kazakhstan zal met enkele medaillewinnaars van het afgelopen WK afreizen naar Rotterdam. De volgende partijen staan op het programma:

57kg

Aida Abikeyeva

vs

Jemyma Betrian

75kg

Tursynbay Kulakhmet

vs

Zekaria Elhaj

75kg

Yermakhan Zhakpekov

vs

Max van der Pas

69kg

Ablaikhan Zhussupov

vs

Sammy Wagensveld

75kg

Valentina Khalzova

vs

Nouchka Fontijn

63kg

Zakir Safiullin

vs

Enrico Lacruz

69kg

Talgat Shaiken

vs

Delano James

81kg

Nurbek Oralbay

vs

Artjom Kasparian

Delano James zal ook op zaterdagavond tijdens Gladiatoren aan de Maas een partij boksen en wel tegen Ablaikhan Zhussupov.

De Rotterdamse profbokser Stephen Danyo zal ter afsluiting om de WBA Continental titel in het superweltergewicht (tot 69,9 kg) strijden tegen Navid Mansouri. Het is voor het eerst dat een WBA-titelgevecht in Nederland plaatsvindt dus daar mogen we in Rotterdam trots op zijn! Beide boksers zijn op dit moment bezig met hun laatste voorbereidingen en dat doen ze beiden in de VS. Stephen in Las Vegas bij Ismael Salas, Navid traint momenteel in Miami. Spektakel gegarandeerd!

De bekendmaking van het programma heeft veel mensen doen besluiten om de afgelopen weken een VIP tafel of losse kaarten te bestellen. Heb je die nog niet besteld, wacht dan niet te lang meer. De organisatie verwacht dat na de zaterdag ook de zondag volledig uitverkocht zal raken. Heb je al een tafel of kaart gereserveerd, dan ontvang je snel meer informatie. Op zondag opent het stadion rond 15.30 uur zijn deuren. Het programma begint om 17.00 uur. En voor iedereen geldt, food & drinks zijn inclusief!

Wil je getuige zijn van een uniek boksevenement in Rotterdam, stuur dan snel een email naar info@worldportboxing.nl om je VIP tafel voor 10 personen of je losse kaarten te reserveren!!

Deel dit bericht