Ondanks de afgekondigde maatregelen van afgelopen vrijdagavond hebben we na veel overleg met diverse partijen besloten om het NNK/ZNK wel door te laten gaan dit jaar. De loting en het eerste dagprogramma download je onderaan deze pagina.

We hebben goed ons best gedaan en zijn gekomen tot een mooie oplossing. Het ZNK zal dit jaar gebokst worden bij Mesa Sport in Rotterdam en het NNK bij Boksvereniging Assen in Assen. De 1/8e finales zullen voor zowel het NNK als het ZNK in Amersfoort gebokst worden op woensdagavond 17 november aanstaande. We hebben na overleg met de betreffende commissies besloten om de organisatie overzichtelijk te houden. Vanwege de corona regels zijn we helaas genoodzaakt om te boksen zonder publiek.

Het programma voor de 1/8e finales is reeds gemaakt, de overige programma’s met de tijden komen eraan. Deze zijn afhankelijk van de partij die de livestream gaat aanbieden op beide locaties. We hopen hiermee de boksfamilie een dienst te bewijzen en de boksers toch het podium te geven wat zij naar lang wachten verdienen. Er wordt op dit moment hard gewerkt om alles via de livestream in beeld te brengen. De voorwaarden waarop je deze te kunt bekijken, worden in de loop van de komende dagen bekend gemaakt net als de overige dag programma’s en aanvangstijden van het evenement.

Regels voor deelnemers, officials en begeleiders:

  • Coronatoegangsbewijs verplicht bij evenementen zoals het NNK/ZNK.
  • Behoort u niet tot de groep die vrijwilligerswerk doet op de sportlocatie, ook dan is een Coronatoegangsbewijs verplicht.
  • Vanaf 13 november 2021 18.00 uur is publiek bij professionele en amateurwedstrijden niet toegestaan.
  • Coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar bij binnensporten, zoals in de sportschool. Het NNK/ZNK vindt plaats in een sportschool, dus is het coronatoegangsbewijs verplicht.
  • Kosten voor deelname (iedere deelnemende bokser): €10,-. Het inschrijfgeld wordt voldaan bij de eerste weging bij deelname aan het toernooi.
  • Maximaal 2 begeleiders per Boksschool.
  • Na het boksen van de wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk de locatie.
  • Een coronatoegangsbewijs kan verlopen. Na een negatieve corona test is het coronatoegangsbewijs bijvoorbeeld maar 24 uur geldig. Omdat uw privacy belangrijk is, kunnen controleurs niet zien hoe een coronatoegangsbewijs is verkregen. Daarom moet u bij elk bezoek opnieuw even uw coronatoegangsbewijs (en ID-bewijs) laten controleren.
NNK-ZNK-2021.xlsx
78,1 KB · Excel · 15 nov. 2021
PROGRAMMA-NNK-ZNK-2021-WOENSDAG-17-November.docx
352,5 KB · Word · 15 nov. 2021
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht