Bij All Stars Boxing Gym draait alles om de discipline, respect en aan het persoonlijke eindresultaat van de sporter. Het behalen van jouw persoonlijke doel.

Wij zijn een boksclub die een uitgebreid programma aanbiedt voor boksers. Van beginners in sport, tot wedstrijdboksers tot top sporters.
Naast boksen als basis van All Stars Boxing, bieden wij voor iedereen ook andere lessen aan waarin essentiële en belangrijke oefeningen naar voren komen die relevant zijn voor een goede bokser: conditie en uithoudingsvermogen, mobiliteit, agiliteit, coördinatie, souplesse, kracht en explosiviteit.

Onder leiding van Thomas Mboua, gekwalificeerd Trainer/Coach bij de Nederlandse Boksbond, Fitness Trainer en Aerobics master heeft hij met zijn team een eigen trainingsconcept: Totaal Coaching Training (TCT).
Hierbij staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal om persoonlijke doelen te realiseren.
Het TCT Center is gevestigd in het pand van All Stars Boxing Gym in Wageningen. Iedere deelnemer van All Stars Boxing Gym heeft toegang tot de Totaal Coaching Training en is inbegrepen in het membership van de gym.

Tarthorst 675
6708 HX Wageningen
Gelderland

0317 356083
E-mail
Website
Routebeschrijving

Deze mensen zijn actief bij All Stars Boxing Gym (W4054)

Thomas Mboua

Opleiding
KSS3 Trainer/coach