De drie musketiers (Gabriella Weerheim, Megan de Cler en Maud van der Toorn) kunnen allen met opgeheven hoofd terugkijken naar de halve finales. Zij blijven top presteren!

WK Jeugd 2022
WK Jeugd 2022

Als eerste mocht vandaag team captain Megan de Cler de ring in de middagsessie tegen haar Argentijnse tegenstander. Megan heeft een superprestatie geleverd en de wedstrijd met 1-4 gewonnen. Zij staat aanstaande vrijdag in de finale op het WK jeugd in La Nucia.

In de avondsessie was Gabriëlla (Canella) Weerheim aan de beurt tegen Kazachstan. Gabriëlla heeft zich uitstekend aan de opdracht gehouden en alle ronden gedomineerd. Helaas zagen de juryleden het anders en heeft Gabriëlla de wedstrijd verloren met 2-3 van Kazakhstan. Zij kan met een opgeheven hoofd kijken naar het WK jeugd; Zij is eerstejaars jeugd en sluit het WK af met een Bronzen Medaille. Wij zullen volgend jaar nog veel van haar horen.

Als laatste was Maud van der Toorn aan de beurt tegen India in de avondsessie. Na twee voortijdig besliste wedstrijden heeft Maud zich weer sterk opgesteld; zij wint unaniem de wedstrijd van India en plaatst zich daarmee in de finale tegen Oekraïne aanstaande Zaterdag.

WK Jeugd 2022
Deel dit bericht