Van 22 juli t/m 2 augustus vindt het Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy plaats, maar liefst 25000 m2 aan speelplezier voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het aantal bezoekers, veelal kinderen, is in deze periode ongeveer 40.000.
Dit is een unieke kans om de bokssport bij de jeugd onder de aandacht te brengen en wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Rotterdam sportsupport en de District commissie Zuid-Holland.

Jeugdvakantieland Ahoy3
Jeugdvakantieland Ahoy 5
Jeugdvakantieland Ahoy2
Jeugdvakantieland Ahoy4

Bij binnenkomst in Ahoy staat een boksring opgesteld, waarin clinics worden verzorgt door verschillende boksscholen uit de regio (RBV Crooswijk, Spidergym, Fitboyz 010, Sportcentrum Spijkenisse, BCVA, Fightclub Gorinchem en de Goudse boksvereniging). In totaal zal er zo'n 50 uur aan boksclinics worden gegeven. Het doel is om de jeugd kennis te laten maken met de bokssport en te enthousiasmeren om naar de boksschool te gaan.

De eerste dagen zijn inmiddels verstreken en ondanks de hoge temperaturen is het een groot succes gebleken. Er is veel enthousiasme bij ouders en kinderen en ook heeft een grote groep kinderen zich inmiddels aangemeld voor meer informatie. De komende week kunnen we nog alle hulp gebruiken. Trainers, boksers en vrijwilligers zijn van harte welkom en kunnen zich via de boksbond bij ons aanmelden!

Deel dit bericht