All Stars Boxing Gym is sinds augustus dit jaar aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Afgelopen week ging Directeur Rene Braad langs bij dit bokscentrum om hen officieel welkom te heten.

All Stars Boxing Gym 1
Rene Braad & Thomas Mboua

¨Boxing is a way of life¨, daar draait het bij All Stars Boxing Gym allemaal om. Boksen doe je in de ring: je leert omgaan met de impact van stoten, neutraliseert deze en leert vooral je eigen kracht te gebruiken. De impact van de bokssport zelf is echter iets waar men ook buiten de ring de gevolgen van ervaart. Boksen brengt mensen bij elkaar en het geeft bovendien plezier! Daarom zijn de kernwaarden discipline en respect ook ver doorgewinterd binnen de club. Er is échte aandacht voor iedereen, en niet alleen op sportief vlak.

Sinds een paar jaar heeft All Stars Boxing Gym een samenwerking met de Gemeente Wageningen: ¨We helpen mensen om vanuit participatie weer fysiek en mentaal fit te worden en om ze klaar te maken voor een baan of studie. Dit is bijzonder succesvol. We hebben een breed netwerk en helpen mensen graag verder met hun talentontwikkeling.¨

Thomas Mboua, trainer/coach bij All Stars Boxing Gym, heeft met zijn team verder het Totaal Coaching Training (TCT) trainingsconcept in het leven geroepen. Dit concept draait volledig om persoonlijke aandacht en is er om te streven naar de persoonlijke doelen van de leden. En bovendien is iedereen welkom!

Thomas heeft na jaren van assisteren bij verschillende bokscentra eindelijk zijn eigen plek gevonden en daar is hij maar wat trots op! Ondanks een moeilijke en zware (corona) tijd hebben trainer/coach Thomas Mboua en zijn vrouw Suzanne Robbertsen het lef om hun prachtige boxing gym te laten erkennen als NBB gecertificeerd bokscentrum.

Van harte welkom in onze boksfamilie!

Meer weten over All Stars Boxing Gym? Neem een kijkje op hun website.

All Stars Boxing Gym 2
All Stars Boxing Gym 3
Deel dit bericht