In de vergadering van het hoofdbestuur is Ben Quint met algemene stemmen benoemd tot voorzitter van district Oost van de Nederlandse Boksbond. Ben zal samen met een nog te vormen team de komende tijd de verenigingen en wedstrijden in het district Oost gaan bezoeken om kennis te maken en voor te stellen.

Speciale aandacht zal Ben geven aan de breedtesport ontwikkelingen en evenementen die de bokssport in Oost Nederland nog beter op de kaart zetten.

Ben heeft sinds 1980 de liefde voor het boksen ontdekt en is dit recreatief ook altijd blijven uitvoeren. Grote voorbeeld in die tijd was Arnold van der Lyde, deze kwam driemaal in een Nederlandse finale Bert van Berkel tegen. Deze laatste was zijn vaste training’s makker in de regio Arnhem.

Dit jaar heeft Ben ook zijn KSS3 trainersopleiding afgerond bij de Boksbond. Ben heeft een jarenlange achtergrond als zelfstandig ondernemer en is eigenaar van Qwinkel holding bv. en oprichter van Boks Academie Bant, wat van nul af aan is gestart in het midden van de Noordoostpolder en inmiddels meer dan 100 leden heeft.

Ben Quint
Deel dit bericht