Hoe fit ben jij? Tijdens de 1e editie van de Boksbeurs op het NK 2020 zijn verschillende informatieve stands te vinden. Zo maak je bij Antoine kennis met het rolstoelboksen (Maak kennis met rolstoelboksen tijdens NK 2020), brengt Donny jouw boks-persoonlijkheid in kaart (Boksbeurs 2020: Test jouw boks-persoonlijkheid), en kun je bij FysioHolland Medicort jouw fitheid laten testen: Hoe snel reageer jij op je tegenstander? Wat is je spierkracht? En wat kun jij nog verbeteren aan je stabiliteit? Bij de stand van FysioHolland Medicort vind je het antwoord op je vragen!

¨Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie en performance en begeleiden diverse nationale sporters. We werken nauw samen met diverse landelijke sportbonden en -verenigingen, en zijn er voor de recreatieve- en topsporter. Kortom, bij ons ben je in goede handen. Je bent van harte welkom bij onze stand voor tests en advies, en uiteraard voor vragen aan onze therapeuten.¨

Nk beurs fysioholland 2
Fysioholland NK beurs

Loop dus zeker even langs bij de fysiotherapeuten van FysioHolland Medicort voor een gratis test en laat je adviseren!

In combinatie met je ticket voor het NK is de beurs gratis toegankelijk. Kaarten voor het NK zijn te bestellen via: Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! voor 20,- euro en indien nog voorradig voor 27,50 euro aan de deur. Bestel nu en mis het niet!

N Kbeurs
Deel dit bericht