Boksclub Venray heeft zich ook aangesloten als erkend bokscentrum bij de Nederlandse Boksbond en zo blijft onze boksfamilie maar doorgroeien!

Boksclub Venray

Onder de bezielende leiding van Maurice Jansen en zijn collega's Danny Guler-Hendrix en Rob Martens, heeft dit bokscentrum vertrouwen in de toekomst. Het bokscentrum is een slimme samenwerking aangegaan met Quinn Gym. Zij delen de locatie en maken dankbaar gebruik van elkaars kennis en kracht.

Bij Boksclub Venray worden trainingen aangeboden voor de recreatieve bokser. Het trainingsaanbod is gebaseerd op het aanleren en onderhouden van de bokstechnieken (denk hierbij aan basishouding, basistechnieken en combinaties), maar ook op het trainen van de conditie en verschillende bokselementen zoals zaktraining, padsen en spartrainingen/spelboksen. Hierin wordt rekening gehouden met het niveau van de leden.

Boksclub Venray doet er alles aan om het boksen in deze regio populairder te maken. Zo waren er al clinics van onze toppers Nouchka Fontijn, Arnold Vanderlyde en Raymond Joval.

Meer informatie over Boksclub Venray vind je hier terug.

Deel dit bericht