Afgelopen weekend was er weer een krachtige samenwerking tussen Brain Boxing en BAV Frisia tijdens de jeugdboksdag; een waar spektakel dat boksliefhebbers niet mochten missen. Twaalf opwindende gevechten vonden plaats, waarbij opkomende talenten hun vaardigheden in de ring vertoonden. Ook slaagden er maar liefst 30 jeugdboksers voor hun boksdiploma!

Jeugddag Leeuwarden 2024

Hoogtepunten

  • Zayad imponeert met vloeiende boksstijl: Een opvallende nieuwkomer, Zayad, betrad de ring met een indrukwekkende en soepele boksstijl. Hij bewoog zich moeiteloos en wist op beheerste wijze de aanvallen van zijn tegenstander te ontwijken. Met snelle en doeltreffende tegenaanvallen verdiende Zayad terecht de overwinning.
  • Jayendro strijdt tot de laatste seconde: Jayendro van Seconds Out en zijn tegenstander leverden een waar spektakel af in de ring. Met goed verzorgd boksen en een boeiende strijd wist Jayendro uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.
  • Rutmer versus Max: Rutmer en Max stonden tegenover elkaar in een gelijkwaardige strijd. Ondanks Rutmers strijdlust had hij moeite met de zwaardere en langere Max. Uiteindelijk trok Max aan het langste eind, maar niet zonder een flinke strijd te leveren.
  • Ivar wint de stijlprijs: De stijlprijs van de dag ging naar de thuisbokser Ivar, die zijn jeugdige energie en ervaring ten volle benutte. Zijn uitmuntende prestatie toonde aan dat hij steeds beter zijn draai begint te vinden in de ring.

Een welverdiende pluim gaat uit naar zowel Brain Boxing als BAV Frisia voor het wederom groots opzetten van deze jeugddag, compleet met een graduatie-examen. Hun toewijding aan de sport en de ontwikkeling van jonge boksers is bewonderenswaardig en verdient alle lof.

Mis de volgende jeugdboksdag niet, die zal plaatsvinden bij The Punch in Tilburg. Zorg dat je erbij bent voor een avond vol actie en opkomende talenten in de bokswereld!

Jeugddag Leeuwarden 2024 graduatie examen
Deze toppers legden het graduatie-examen succesvol af! © Johnnyfotografie.nl
Jeugddag Leeuwarden 2024
Deel dit bericht