In januari starten we in samenwerking met Champ een grootschalige, landelijke campagne bij Albert Heijn. Tijdens deze actie verkoopt Albert Heijn 5-rittenkaarten voor vier verschillende sporten, waarvan boksen er 1 is. Het is een uitgelezen kans om boksen in de spotlights te zetten bij een groot publiek: heel Nederland.

¨Heel Nederland bokst¨

Nieuwe leden werven: een unieke kans

Champ is promotiepartner voor sportlocaties en helpt hen om hun sportaanbod onder de aandacht te brengen. Anders dan bij het weggeven van een proefles, bieden 5-rittenkaarten genoeg tijd om de sporter kennis te laten maken met jouw locatie en lessen. Deze actie is daarom een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven en dé ultieme manier om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met boksen. We verwachten dan ook dat deze campagne de sport een enorme boost zal geven.

Over Champ

Champ heeft als doel het vergroten van het bereik van sportlocaties. Dit doen zij in samenwerking met landelijke partners als Albert Heijn, Decathlon en Menzis. Samen met Albert Heijn lanceerden zij onlangs nog de succesvolle campagne Back in Shape. En nu is het de beurt aan ons om samen met hen boksen in de schijnwerpers te zetten.

Voor informatie over champ zie ook;

Champ
Deel dit bericht