Op zaterdag 24 maart organiseerden Joice Alves dos Santos en Paul Holzken een Centrale Dames Sparring in Eindhoven, een evenement dat niet alleen de liefde voor de sport bevorderde, maar ook de kracht van samenwerking en gemeenschapszin benadrukte.

Damessparring Holzken maart 2024

Ondanks enkele uitdagingen, waaronder afzeggingen van boksers uit omringende landen vanwege de ramadan, was de opkomst van vrouwelijke boksers in verschillende categorie├źn indrukwekkend groot. Onder de aanwezigen waren ook selectieboksers vanuit Team NL.

De grote opkomst toont niet alleen de passie en toewijding van de deelnemers, maar ook de vastberadenheid van Joice en Paul om een sparring van hoge kwaliteit te organiseren. Hierbij investeerden zij hun tijd en energie en stelden ze hun sportschool beschikbaar.
Maar het gaat verder dan dat. Dit evenement illustreert de kracht van sportscholen en het vermogen van individuen om positieve verandering te bewerkstelligen door middel van samenwerking en actie.

Laten we dit voorbeeld koesteren en het ons laten aanmoedigen om ook in de toekomst samen te komen en initiatieven te nemen die onze boks community sterker maken. Samen kunnen we nog veel meer bereiken en onze passie voor de sport delen met anderen!

Damessparing Holzken maart 2024
Deel dit bericht