Zaterdag 7 september is The Golden Gloves Eindhoven gastheer van een centrale training en medische keuring voor (aankomende) wedstrijdboksers in District Zuid. Deze training zal gegeven worden door Maurice van den Heuvel en Patrick Mesters.

Adres: Mensfortweg 20, 5627 BR, Eindhoven Noord-Brabant

De CT wordt in twee groepen opgedeeld, de eerste groep is bedoelt voor boksers in de klasse scholieren t/m junioren (10 t/m 16 jaar). Deze groep start om 11:30 uur.

De tweede groep, voor jeugd en elite (17 jaar en ouder), start om 13:00 uur.

Tevens zal NBB arts Dr. Bouten aanwezig zijn om boksers medisch te keuren. Van 11:30 tot 14:30 uur, dus zorg dat je voor of na de training hebt laten keuren. De kosten hiervoor bedragen 20 euro en deze dienen direct en contant te worden voldaan aan de arts.

Let op! Keuring is alleen vereist voor boksers die in het jaar 2019 nog niet gekeurd zijn en enkel geldig tot 31 december 2019. Zonder geldige keuring van dit jaar mag een bokser geen wedstrijden boksen.

Als jullie willen deelnemen verzoeken we jullie om de deelnemende boksers op te geven, dit kan tot en met 1 september op e-mailadres jeremie.besson@nederlandseboksbond.nl, aanmelden is voldoende er wordt geen bevestiging verstuurd.

Deel dit bericht