De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Deel 10: (boksend) Nederland start weer op na de lockdown!

Er is in boksend Nederland een positieve vibe merkbaar. Voor boksers tot en met 18 jaar zijn de trainingsmogelijkheden verruimd en vanaf 1 juli mag iedereen weer binnen trainen bij onze bokscentra. De leidraad hiervoor is vrijwel gereed en wordt snel gepubliceerd. Ter voorbereiding op het NK jeugd in november zijn in juli twee jeugddagen gepland. Daarnaast staat, weliswaar nog onder voorbehoud, ook weer een elitegala op de agenda. Gelukkig weer positief nieuws allemaal! De Boksbond is verder bezig om als steun voor de boksclubs een ‘touwtjespring sponsoractie’ op te zetten. Meer informatie hierover volgt in de volgende videoboodschap. Dus stay tuned!

 

Deel dit bericht