De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Deel 11: Sponsor clubactie Jump Rope Challenge

Boksend Nederland staat in de startblokken voor de heropening van de bokscentra op 1 juli aanstaande. Het wachten is nu op goedkeuring van NOC*NSF op het boksspecifieke protocol voor binnensporten. Naar verwachting kunnen we het protocol binnen enkele dagen op de website publiceren. En er is nieuws over de Algemene Leden Vergadering! Deze staat gepland op zondag 13 september a.s. De ALV vindt in hybride vorm plaats zodat leden naar wens fysiek of digitaal bij de vergadering aanwezig kunnen zijn. Maar eerst gaat de focus naar de Jump Rope Challenge op zondag 28 juni a.s. Een door de NBB georganiseerde sponsoractie om de clubs zo mogelijk financieel te ondersteunen. En wie weet wordt zelfs het 45 jaar oude duurrecord touwtje springen van Ben Zwezerijnen gebroken…

 

Tekening door Vera Nederlof
Deel dit bericht