De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Deel 12: Opstart binnentrainingen bokscentra in voorbereiding

1 juli nadert met rasse schreden en de bokscentra zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de binnentrainingen. Het boksspecifieke protocol is gereed, maar een essentieel punt hierin worden de richtlijnen die op 24 juni door de overheid bekend worden gemaakt. Pas daarna kan het protocol definitief worden gemaakt. Desondanks is een eerste versie sinds kort gepubliceerd: Coronavirus update: herstart bokscentra binnentrainingen. Goed nieuws is er ook voor de opleidingen. Die zijn weer opgestart en in september starten de nieuwe opleidingen. Inschrijven kan vanaf volgende week. Voor de geplande jeugddagen in juli wachten we op de formele goedkeuring van de betreffende gemeenten. Dan kunnen de eerste oefenpartijen weer worden gebokst. En last but not least: de jump rope challenge! Steun je bokscentrum en spring volgende week een mooi bedrag bij elkaar. We wensen iedereen alvast veel succes met de start op 1 juli!

 

Deel dit bericht