De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Videoboodschap 13: Alle bokscentra per 1 juli weer open!

Wat een geweldig nieuws kregen we 24 juni bij de persconferentie van het kabinet: een hele verrassende uitkomst met meer mogelijkheden dan verwacht! Al vanaf 1 juli kunnen we binnen weer normaal gaan trainen. Bokscentra doen er goed aan om ter voorbereiding op de opening melding te maken bij de gemeente. Richt je bokscentrum op volgens het protocol van de Boksbond.

Het Boksbond protocol wordt dit weekend nog gepubliceerd. De geplande jeugdbokswedstrijden op 5 en 12 juli gaan door! Dankzij deze positieve ontwikkelingen is er nog meer reden om zondag a.s. van de Jump Rope Challenge een feestje te maken. Het evenement is de ideale warming up voor 1 juli. Proficiat met de aanstaande opening en veel dank voor jullie professionele opstelling in de voorbije moeilijke tijd waarbij jullie je perfect aan de regels hebben gehouden. Heel veel succes met de opening aankomende woensdag!

 

Deel dit bericht