Deel 7: Boksbond knokt voor versoepeling

Nederland bokst weer, maar wel buiten. Vanuit de Boksbond knokken we ondertussen op meerdere fronten om een vervroegde openstelling te realiseren. Onze toptrainers trekken het land in om op locatie trainingen voor wedstrijdboksers te verzorgen. Ook raakt de bokswereld op internationaal gebied in de ban van de #ShadowBoxingChallenge. Met zondagavond om 19:00 uur op Studio Sport de finale van het NK schaduwboksen Elite tussen Enrico la Cruz vs. Max van der Pas.

 

De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Deel dit bericht