De Nederlandse Boksbond leeft in deze bizarre tijd erg mee met haar leden en haar achterban. Wij begrijpen de zorgen van onze bokscentra en onze boksers. Daarom willen we ondanks de verplichte afstand toch zo dicht mogelijk bij jullie blijven en jullie waar mogelijk steunen.

Via een wekelijkse videoboodschap praten voorzitter Boris van der Vorst en directeur René Braad jullie gedurende de crisistijd persoonlijk bij. Een boodschap met een persoonlijke touch om jullie maximaal up to date te houden en een welgemeend hart onder de riem te steken.

Deel 9: Bokscentra mogen per 1 juli open!

Eindelijk goed nieuws! We hebben er keihard voor geknokt samen met andere sportbonden en de lobby is geslaagd. Boksscholen kunnen en moeten zich nu gaan voorbereiden op 1 juli a.s. en daar gaat de Boksbond bij helpen. De richtlijnen van de Boksbond passen we direct aan voor binnensporten en plaatsen we tijdig op de website zodat iedereen hiermee aan de slag kan. Daarnaast is er gelukkig ook nog tijd voor een nieuwe uitdaging in juni: #touwtjesspringchallenge. Post een video op social media van 15-30 seconden met jouw touwtje spring-skills met hashtags #touwtjespringchallenge #Boksbond en maak kans op mooie prijzen!

 

Deel dit bericht