Binnensportlocaties, dus ook de bokscentra, mogen weer open per 19 mei! Dit is wel onder strikte voorwaarden:

Er geldt een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen dient 1,5 meter afstand te houden. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Wedstrijden en publiek zijn ook niet toegestaan. Kleedkamers zijn gesloten, reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar ook hierbij zijn voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en ook buiten houdt iedereen 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn ook buiten niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden.

Niets lijkt meer in de weg te staan, behoudens de 'pauzeknop' van Rutte als de besmettingen weer oplopen en boven de 20% komen. Voor een goede voorbereiding tot heropening is het raadzaam om het protocol Verantwoord Sporten te raadplegen. Deze is onderaan deze pagina als PDF te downloaden.

Bekijk deze belangrijke informatiebronnen voor meer informatie:

Veel succes en plezier bij de heropening van de bokscentra.

Rene Braad, Directeur

Protocol-verantwoord-sporten-per-19-mei-2021.pdf
527,4 KB · Pdf · 15 mei 2021
Deel dit bericht