De persconferentie van vanavond gaf eindelijk perspectief voor onze bokscentra. Er was zelfs sprake van ''einde lockdown'': stap 3 van het openingsplan kan worden gezet!

Volwassenen mogen vanaf 5 juni weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.

Jeugdwedstrijden voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan, alleen nog wel zonder toeschouwers. Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen wedstrijden boksen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Publiek bij amateurwedstrijden is nog niet toegestaan. Kleedkamers, douches en sauna’s mogen open, evenals de sportkantines. Reserveren voor een training en het doen van een gezondheidscheck blijven verplicht. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Na 30 juni zijn binnen- en buitensporten weer toegestaan voor kinderen en volwassenen. Ook wedstrijden zijn dan weer mogelijk binnen de richtlijnen van de rijksoverheid en het NOC*NSF.

Voor zaterdag 5 juni zullen wij een verdieping delen voor de maatregelen vanaf 5 juni.

Rene Braad, Directeur

Deel dit bericht