Beste relatie en fan van World Port Boxing,

Het bestuur van de stichting Gladiatoren aan de Maas kan u vol trots melden dat twee absolute Cubaanse topbokers hun Europese profdebuut gaan maken op 13 november aanstaande tijdens World Port Boxing in Rotterdam.

Meervoudig Wereldkampioenen Lazaro Jorge Alvarez Estrada en Roniel Iglesias Sotolongo (tevens 2-voudig Olympisch kampioen) zullen de strijd aan gaan met de Nederlandse toppers Xavier Köhlen en Alaa Al Mahmoud. De 2 laatstgenoemden waren recent nog zeer succesvol tijdens de Ben Bril Memorial in Amsterdam. Voor beide partijen staan 6 rondes gepland. Spektakel gegarandeerd!!

Het programma start rond 16:00 uur (undercard) met 4 partijen van het Rotterdam Boxing Junior Talent Team tegen 4 grote talenten uit Engeland. Vervolgens is het tijd voor de interland Nederland – Frankrijk. De boksers van TeamNL treffen in hun ‘road to Paris 2024’ het ijzersterke Frankrijk wiens boksers over een kleine 2 jaar niets liever willen dan in hun vaderland een medaille pakken tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Als klapstuk sluiten we af met de 2 genoemde profpartijen.

Leden van de Boksbond en bij de Bond aangesloten bokscentra krijgen 20% korting op toegang tot dit evenement!

Wij bieden u nu de mogelijkheid om voor zondag 13 november 2022 de laatst beschikbare plaatsen te reserveren. Er zijn 3 verschillende opties:

  1. 10-persoons ringside VIP tafel: 1.595,- EUR bedragen (ex.BTW)
  2. 10-persoons standard VIP tafel: 1.095,- EUR bedragen (ex. BTW)
  3. Losse VIP kaarten aan een standard VIP tafel: 125,00 EUR per persoon (ex. BTW)

Drank, eten en entertainment zijn zoals altijd inclusief.

Boek nu via info@worldportboxing.nl.

Geef uiterlijk 6 november onder vermelding van ‘sale WPB2022’ uw (bedrijfs)gegevens door, contactpersoon met e-mailadres en 06-nummer en het aantal tafels/kaarten dat u wenst te reserveren. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering gegarandeerd!

Met sportieve groet,

Bestuur Stichting Gladiatoren aan de Maas

Deel dit bericht