Het Strandja toernooi is van oudsher een van de beste, maar ook een van de moeilijkste en sterkste toernooien. Toch werd het door ons nieuwe team niet geschuwd. Willen wij het onze nieuwe generatie boksers laten opnemen tegen de beste en sterke van de wereld, dan moeten ze hier aanwezig zijn. Een bokser neemt deze ervaring mee voor de rest van zijn of haar carrière.

Tony Jas Strandja 2022

Vandaag moest de nog ‘ongeschonden’ Luna Beeloo het opnemen tegen de sterk boksende en uiterst ervaren Poolse Rygielsk. Het lukte haar om de Poolse gedurende één ronde de baas te blijven wat gezien het ervaringsverschil fantastisch was om te zien.

De iets wat ‘gehavende’ Chelsey Heijnen bokste tegen de Turkse Yildiz. Drie rondes lang bleef de Turkse afklemmen en zij kreeg hiervoor twee waarschuwingen. Chelsey kwam goed door met haar stoothand, maar werd daarentegen ook vaak geraakt. Met een 3-2 uitslag in het voordeel van Chelsey is zij verzekerd van een medaille en is ze door naar de volgende ronde.

Na de flitsende start van gisteren startte Tony Jas tegen de Moldaviër Bucsa. Ook nu weer was hij ‘The lord of the (box)ring´. Met een spetterende laatste ronde geeft hij hier een duidelijk signaal mee af, “ik wil gewoon de beste zijn”. Ook Tony is door en maakt zich klaar voor de volgende tegenstander. Hij is vastberaden en klaar voor de volgende missie.

Whats App Image 2022 02 24 at 17 25 19
Whats App Image 2022 02 24 at 17 24 09
Deel dit bericht