Dames sparringskamp bij Q Pro Boxing Gym Holzken. “Teamwork makes the dream work” 10-12 januari 2020

Na twee succesvolle trainingskampen in Denemarken, geregeld door Bettina Dahl Konya, komt het trainingskamp dit jaar naar Eindhoven toe.

Dit sparringskamp heeft als doel geweldige vrouwelijke boksers van over de hele wereld samen te brengen en een goede sparring te laten ervaren.

IMG 0584sparring

Dit is een samenwerking tussen Bettina Dahl, Paul Holzken en Rafael Anon Roks in de Q pro Boxing gym Holzken. Als team zullen we zorg dragen dat alle boksers coaching en hulp krijgen tijdens dit weekend. Meegereisde trainers kunnen samenwerken en ervoor zorgen dat de boksers begeleiding en hulp krijgen vanuit hun hoek.

Zowel Professionele als amateurboksers zullen deelnemen aan dit kamp. Van de amateur boksers word verwacht dat ze enige ervaring hebben en tenminste tien bokspartijen hebben gedaan.

Inmiddels zijn er al aanmeldingen uit verschillende landen waaronder Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, Duitsland en vanuit Gambia APBC met acht boksers uit hun nationale team. De teller loopt inmiddels al over de 20 aanmeldingen vanuit verschillende leeftijden en gewichtsklassen.

Accommodatie:

  • Het is mogelijk te overnachten op de club (matrassen zullen verstrekt worden).
  • Er is een volledig ingerichte keuken waar gekookt kan worden. Ook de winkels zijn op wandel afstand.
  • Het sparringskamp is geheel gratis, van de boksers word alleen verwacht dat ze hun eigen reiskosten en hun eten bekostigen.

Een unieke ervaring als Nederlandse bokser om goede en nieuwe sparringpartners te ontmoeten - zowel uit de amateur als het prof boksen - in de thuisbasis van dubbel wereldkampioen profboksen Alicia Holzken. Het trainingsweekend ligt vlak voor het NK en twee weken voor de golden girl boxcup. Een mooi moment in de voorbereiding naar dit soort toernooien. Tevens een mooi moment om samen te werken met andere scholen en te netwerken om de ontwikkeling van het dames boksen te bevorderen.

IMG 0580sparring
IMG 0583sparring 1

Contact details:

Adres:

Avignonlaan 67, 5627 GA Eindhoven, Nederland

Aanmelden kan t/m 20 december ’19

Deel dit bericht