Boxing A80 uit Amersfoort viert dit jaar twee indrukwekkende mijlpalen. Het 40-jarig jubileum van de club en de 90e verjaardag van oprichter Rein Klunder!

Boxing A80

Op 26 mei aanstaande wordt in Amersfoort bij Boxing A80 het 40-jarige jubileum gevierd en ook de 90e verjaardag van niemand minder dan de oprichter van de club, Rein Klunder. Het belooft een speciale dag te worden. De gong zal die dag ook klinken, want de boksring zal gevuld worden met een aantal interessante partijen. De festiviteiten gaan namelijk van start met een reeks vriendschappelijke recreantenwedstrijden, waarbij niet alleen eigen leden, maar ook boksers van andere clubs uitgenodigd zijn om deel te nemen.

Onlangs hadden we het genoegen om namens de boksbond aanwezig te zijn op een trainingsavond bij Boxing A80. Meer dan 40 enthousiaste pupillen, variƫrend in leeftijd en achtergrond, werkten zich in het zweet onder de bezielende leiding van trainer Behir Chawoush. Behir, zelf een ervaren succesvolle wedstrijdbokser, brengt niet alleen zijn expertise op het gebied van boksen over, maar ook zijn ontembare passie voor de sport. Zijn toewijding en gedrevenheid zijn werkelijk inspirerend voor ons allemaal.

Bij Boxing A80 heerst een echt familiegevoel, waar iedereen zich thuis voelt en waar samen hard wordt gewerkt om persoonlijke doelen te bereiken. Behir zorgt ervoor dat techniek en tactiek met zorg worden behandeld, terwijl de leden elkaar aanmoedigen en ondersteunen, zowel binnen als buiten de ring.

De 26e mei zal na een dag vol opwinding en sportiviteit worden afgesloten met een gezellige barbecue, waar de verhalen en herinneringen van de afgelopen 40 jaar rijkelijk zullen vloeien. Het belooft een dag te worden om niet snel te vergeten, vol met liefde voor de sport, waardering voor de geschiedenis en opwinding voor de toekomst van Boxing A80. De toekomst, zoals die ook gegarandeerd lijkt te zijn met nieuwe jeugdige bevlogen trainers als Behir.

Samen met de boksers, trainers, bestuur en oprichters van Boxing A80 vieren we op 26 mei, gezamenlijk 40-jaar boksgeschiedenis en de levenslange inzet van Rein Klunder in Amersfoort! Zien we je daar?

Deel dit bericht