2022 was een bewogen jaar voor de bokssport. Een memorabel jaar met de nodige ups en downs. Zowel nationaal als internationaal is er veel gebeurd en hebben we veel met elkaar meegemaakt. We kenden prachtige momenten zoals de medailles van onze dames op het jeugd WK. Maar helaas waren er ook een paar mindere momenten die een behoorlijke impact op onze organisatie hebben gehad.

Samen staan we echter sterk. We hebben ook afgelopen jaar weer laten zien hoe veerkrachtig we zijn. En dat 8 tellen geen knock-out is. Dat we niet tegenover elkaar, maar zij aan zij streven naar hetzelfde doel: een gezonde (olympische) toekomst voor onze bokssport. Dat doen we vol passie met elkaar en voor elkaar.

We staan aan de vooravond van misschien wel een nieuw tijdperk voor het boksen. Daarom kijken we met veel vertrouwen uit naar 2023. Een jaar waarin we op meerdere fronten een nieuwe en frisse start zullen gaan maken. Een jaar ook waarin we een hernieuwd en stevig fundament willen leggen. Een fundament waarop we de komende jaren samen verder kunnen bouwen aan nieuwe successen in de bokssport.

Het bestuur van de Nederlandse Boksbond wil iedereen waar we dit jaar mee hebben samengewerkt hartelijk bedanken voor het vertrouwen! We wensen jullie allen een voorspoedig en bovenal gezond 2023 toe.

Nbblogo zwart
Deel dit bericht