Op zaterdag 4 en zondag 5 september zal de eerste editie van de Youth Holland Cup plaatsvinden bij Highschool of Boxing in Roosendaal.

De eerste editie is bedoeld om binnenlandse startende boksers ringervaring op te laten doen in toernooi vorm. Naast deze startende boksers vinden er ook een aantal jeugdselectie wedstrijden plaats tegen een Duitse selectie. Boksster Chelsey Heijnen zal ook haar opwachting maken na een tweetal test partijen na haar blessure...
De W&E verzorgt ook een livestream van het toernooi. De link hiervoor zal kort voor aanvang van het evenement worden gedeeld.

Deelnemers en trainers opgelet!

Zorg ervoor dat je een geldige licentie hebt op je startboekje voor 2021 en een geldige jaarkeuring in het startboekje voor 2021. Heb je deze nog niet regel dit dan snel via de website of het bondsbureau.Aanvang van de weging en keuring voor de deelnemers is op zaterdag om 09.00 uur. De Technische briefing en uitleg van de loting voor de trainers is ook om 09.00 uur op de zaterdag. Bij binnenkomst zal er door iedereen een corona sneltest afgenomen moeten worden.Veiligheid voor alles. Wij geven een goed voorbeeld als sportbond en willen geen onnodige besmettingen veroorzaken. We wensen heel boksend Nederland een prachtig sportseizoen en een mooi jeugdtoernooi om mee te beginnen! We hopen op veel kijkers tijdens de live streams.

Laten we vooruit kijken en genieten van onze prachtige sport.

Namens Commissie W&E

Programma-Youth-Holland-Cup-2021-Roosendaal-zondag-5-sept.-2021.pdf
614,9 KB · Pdf · 02 sep. 2021
Programma-Youth-Holland-Cup-2021-Roosendaal-zaterdag-4-sept.-2021.pdf
636,8 KB · Pdf · 02 sep. 2021
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht